Cake pop, a tökéletes édesség. Finom, kényelmesen fogyasztható és akár maradék süteményből is elkészíthető. Alapja a krémmel összegyúrt süteménytészta, amiből lágy, de még tömör golyók formázhatók. Innentől pedig az egyedi megoldások lehetősége szinte végtelen...
Elsőre nem feltétlenül kell a képen látható pop-okra rámenni :), a lényeg, hogy jó legyen az alapsütemény és jó minőségűek legyenek az alapanyagok, pl. a csokoládé.
Elkészítése sem vészes, receptet itt találtunk hozzá.
Amire szükséged lesz:
- "maradék" sütemény
- krém
- hurkapálca/saslik pálca/szívószál
- hungarocell darab
- csokipasztilla
A csokoládépasztilla már sok helyen kapható és több féle színből lehet választani.
Színes pasztillák kaphatók a Jócsokinál, például a Levande Chocolate termékei. Nagyobb kiszerelés az alapcsokoládékból a Sütisdoboznál van jó árban.
Ezeken kívül díszítheted bármivel, színes szórócukorral, cukormázzal áthúzva, de forgathatod finomra őrölt olajos magvakba vagy drazséba is. A cake pop önmagában is jól mutat, de a harmonizáló dekorációval (színes szívószálak, girlandok, szalvéták) még fokozható a hatás. Így lesz a maradék sütiből a bulik igazi sztárja! :)